top of page
Pink Sugar
Moeder en dochter

Wie krijg jij voor je?

Laurence, 30+ en mama van 2. Van mijn 18de tot enkele jaren terug zelf een schim van mezelf geweest door die hardnekkige, smerige ziekte. 

Ik weet hoe machteloos (en soms zelfs schuldig) je je nu kan voelen. Ik begrijp hoe moeilijk het is jouw kind op dit moment te begrijpen. Het overkomt jullie en je weet één iets: je wil hier uit.

Je vindt veel info over 'eetstoornissen', maar misschien moet je het nu even horen van iemand die het zelf had en overwon. Het draait vaak om de persoon met de eetstoornis zelf, maar we mogen niet vergeten dat het ook ontzettend zwaar is voor de omgeving. Vandaar dat ook jij welkom bent bij mij. Ik beantwoord al jouw vragen en geef je een eerste infopakket mee die ik zelf samenstelde. 

Wat vaak gebeurt: de mama (of papa) komt langs om de situatie uit te leggen en vervolgens komt de zoon of dochter langs. Bij mij word je betrokken -indien dit goed is voor alle partijen-. Ik zie dat dit werkt.

 

Ik gun jou wat meer rust in de chaos van dit moment, een beter begrip van de ziekte en jouw kind en reik je praktische tools aan om het herstelproces te ondersteunen.  Het is een lange weg, maar niet onmogelijk. Er is hoop. Ook jouw kind zal herstellen. Daar moet je in geloven. Hoe donker het er ook soms kan uitzien.

Zie ik jou binnenkort?

tip: de site van eetexpert biedt al heel wat aan voor ouders.

Pink Sugar

Dag eetstoornis, genoeg is genoeg

Een open en eerlijke inkijk in het leven van iemand met een eetstoornis. Hoe het beetje bij beetje de persoon overneemt. Hoe herstel er met veel vallen en -nog meer- opstaan uitziet.  Met getuigenissen van de omgeving. Integer en positief geschreven.

Er wordt geëindigd met een hoopgevende boodschap: herstel IS mogelijk. Ook op latere leeftijd, ook na jarenlang vechten. Het ontbrekende puzzelstukje in de jarenlange pogingen tot herstel: zelfliefde.


(Oktober 2022 - Lannoo)


Info/Reviews lees je HIER!

Boek Dag eetstoornis genoeg is genoeg eetstoornisherstel
bottom of page