top of page
Pink Sugar

Mama F.

Hartverwarmende babbel bij een lieve, hartelijke topvrouw! Laurence, je weet niet hoe lang ik daarop zat te wachten! Deed zo'n deugd. Bedankt iedereen om zo open te praten en te luisteren. Veel courage aan allen en we staan er (sinds vandaag) niet meer alleen voor, hé. 

Mama K. M. (na groepssessie)

Herstellende S. 

Herstellende F. 

Een ervaringsdeskundige met een groot hart, luisterend oor, heel veel ervaring en vooral geen oordeel. Je gaf me ontelbare bruikbare tips, deed me nadenken over mijn masker en ik dierf het eindelijk te vertellen aan mijn mama. Niet zomaar een ervaringsdeskundige, maar een heel sterke!

Herstellende A.

Dank je Laurence en chapeau voor je job! Ik was telkens zo op mijn gemak bij jou en je manier van werken. Het voelde zo verlossend om bij iemand terecht te kunnen die ongeveer hetzelfde doormaakte. Alle respect voor andere hulpverleners, maar die kunnen nooit iemand goed genoeg helpen als ze niet hetzelfde meegemaakt hebben.

Je was echt de factor geruststelling om open te praten, iets waar ik al lang nood aan had. Ik heb door jou een heel stuk schaamte leren overwinnen om erover te praten, wat helpend was tijdens mijn verwerking en herstelproces. Zo dankbaar dat jij op mijn pad kwam.

Dankjewel lieve Laurence. De sessie met jou deze morgen heeft mij echt geholpen en weer moed gegeven. Je doet dat met zo veel empathie, goede intuïtie en kennis. Doe zo voort. Tot binnenkort.

Ik voel me erg begrepen bij Laurence. Echt fijn en goed dat je jezelf mag zijn en alles kan delen. Door dat ze zelf ervaringsdeskundige is, maakt het de drempel lager om alles uit te spreken rond regeltjes van de eetstoornis.

 

Ze is streng voor de eetstoornis maar toont dit op een zachte en respectvolle manier. Ze is ook heel flexibel als je bv. door omstandigheden niet of op een ander tijdstip wil komen.

 

Ook fijn dat ze de het gezin betrekt in de therapie door na elke sessie een samenvatting rond de gemaakte afspraken of actiepunten door te mailen.

 

 Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat je tussendoor altijd bij haar terecht kan als er even een moeilijk moment is. Je mag ook altijd feedback geven zodat er kan gekeken worden om de therapie nog gepaster te maken.

 

Zeker een aanrader en heel erg bedankt dat jij deze vorm van hulpverlening aanbiedt, Laurence!

Pink Sugar

Feedback? Graag!

Help me om nog beter te worden in wat ik doe! Zodat nog meer mensen liefdevol verder geholpen kunnen worden. 

 

Dank je om wat tijd vrij te maken voor eetstoornisherstel. 

Dank je wel!

bottom of page